Είσοδος Μελών

Εμφάνιση 81-85 από 85 αποτελέσματα
Κίνηση μηνός Δεκεμβρίου 2007
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
Η οριακή αύξηση των πληροτήτων που παρατηρήθηκε στα ξενοδοχεία της Αθήνας – Αττικής τον μήνα Δεκέμβριο δεν αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός, επισημαίνει η ΕΞΑ-Α σε σχετική ανακοίνωσή της. Παρά το γεγονός ότι στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων η μέση πληρότητα αυξήθηκε κατά 7,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007, αυτό αποδίδεται κυρίως στις ειδικές προσφορές από πλευράς των ξενοδοχείων αυτών
Κίνηση μηνός Ιανουαρίου 2008
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
Με οριακή αύξηση της μέσης πληρότητας της τάξης του 0,7% τον μήνα Ιανουάριο επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής, σύμφωνα με την οποία η τουριστική κίνηση της Αθήνας δεν ανταποκρίνεται ούτε στην δυνατότητα της πόλης να φιλοξενήσει περισσότερους και καλύτερους επισκέπτες, ούτε όμως και στις προσδοκίες όλων για δυναμικότερη επανατοποθέτηση του προορισμού στις διεθνείς αγορές.
ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΞΑ-Α
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
Ο σκοπός της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και προαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Οι επιμέρους επιδιώξεις της Ένωσης ενδεικτικά είναι:
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ CITY BREAK ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
Την Αθήνα και την Αττική ως προορισμό city break θα προβάλλει στο Παρίσι η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών -Αττικής (ΕΞΑ-Α, 12 ), μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην Αθήνα, στον επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου, και την εταιρεία «easy jet », με καλεσμένους τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου ογδόντα γάλλους τουριστικούς συντάκτες, Tour Operators, εκπροσώπους γαλλικών φορέων και οργανισμών καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων της γαλλικής κοινωνίας.
Φωτιές
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής κατ αρχήν εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές του Αυγούστου, αλλά και για τις καταστροφές στην Πελοπόννησο, στην Εύβοια και σε άλλα σημεία της χώρας.
Εμφάνιση 81-85 από 85 αποτελέσματα
Επίσης στο ABOUT
Δείτε ενδιαφέροντα νέα από τα ξενοδοχεία - μέλη της…
Έρευνες της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού…
Διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας για την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών…
Οργάνωση και Λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει