Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Νέα Ξενοδοχείων - μελών

Εμφάνιση 51-58 από 58 αποτελέσματα
Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο Electra Hotels & Resorts με την απονομή του βραβείου Diamonds of the Greek Economy, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04/07 στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
Το ξενοδοχείο Holiday Suites Arnis Street της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΟΥΣΑΜΑ ΑΞΕ, προχώρησε σε πλήρη ανακατασκευή ύψους 1,2εκ. , μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Έγινε το πρώτο pet friendly ξενοδοχείο της πόλης και γιόρτασε το opening μ' ένα κεφάτο Street Cocktail Party!
Το Ciné Titania, ταυτισμένο με τα ανέμελα Σπετσιώτικα καλοκαίρια, ζωντανεύει και πάλι για να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές στον κόσμο και τους επισκέπτες του νησιού. Το θερινό σινεμά εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο
Στις αρχές Απριλίου του 2017 ολοκληρώθηκε η μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου με στόχο την άνετη, ζεστή και πολυτελή φιλοξενία των επισκεπτών του.
BEST GREEK CITY LIFESTYLE HOTEL αναδείχτηκε το St. George Lycabettus στην απονομή των Greek Hospitality Awards 2017!
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ο ηγέτης στην ελληνική ξενοδοχεία αναδεικνύεται στην πιο πολυβραβευμένη αλυσίδα στο χώρο των επιχειρήσεων και του τουρισμού στην Ελλάδα αποσπώντας τα περισσότερα κορυφαία βραβεία σε κάθε διοργάνωση.
Με το σήμα Bike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε πρόσφατα (Φεβρουάριος 2017) το ξενοδοχείο Fresh Hotel της Αθήνας δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τους πελάτες του που είναι διατεθειμένοι να χαρούν μια βόλτα στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ποδήλατο.
Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσέφερε μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ το μεσημεριανό φαγητό στο Κέντρο Εκπαίδευσης, Στήριξης & Φροντίδας του Παιδιού της ΚΙΒΩΤΟΥ του Κόσμου.
Εμφάνιση 51-58 από 58 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο ABOUT
Είστε ξενοδόχος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής? Γίνετε μέλος…
Οργάνωση και Λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
Διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας για την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών…
Έρευνες της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει