Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Συνεδριακές Αίθουσες Ξενοδοχείων

 

Η Αθήνα - Αττική αποτελεί έναν σημαντικό ευρωπαϊκό συνεδριακό προορισμό, ανάμεσα στους 20 πρώτους του κόσμου και με ανοδικές τάσεις.

Όλοι οι φορείς της πολιτείας, του τουριστικού χώρου και της πόλης υποστηρίζουν τη δυνατότητα η Αθήνα να διαπρέψει στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού, εκτιμώντας πως μπορεί να προσφέρει όχι μόνο άψογες μικρές και μεσαίες σε αριθμό συμμετεχόντων διοργανώσεις, αλλά και μεγάλες, ιδιαίτερα με τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου. Παράλληλα η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμιο να προσφέρει πολλά κι ενδιαφέροντα στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, εμπλουτίζοντας την παραμονή των συνέδρων στην πόλη.

Άριστα εξοπλισμένα για συνέδρια και incentives (και) τα ξενοδοχεία της πόλης (www.all-athens-hotels.com) διακρίνονται και πρωτοστατούν στην ποιοτική προσφορά, αφού έχουν εξειδικευθεί πλέον στις ανάγκες μιας ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Για τις συνεδριακές -και όχι μόνο- δυνατότητες του προορισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του επίσημου φορέα συνεδριακού τουρισμού της πόλης (www.athensconventionbureau.gr) ενώ μέσω του www.hapco.gr και www.seoes.gr θα έρθετε σε επαφή με τους επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων και εκθέσεων αντίστοιχα.

Εμφάνιση 11-20 από 22 αποτελέσματα
Εξασφαλίστε την επιτυχία των συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων σας επιλέγοντας ανάμεσα στις 10 συνεδριακές μας αίθουσες, από 20 τ.μ. έως 620 τ.μ.
Επιλέξτε το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών για το συνέδριο ή την εκδήλωσή σας και απολαύστε φανταστικές παροχές, τη δυνατότητα επιλογής από 22 αίθουσες και την αφοσίωση του προσωπικού μας για την παροχή υποδειγματικών υπηρεσιών και φιλοξενίας.
Το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑΣ διαθέτει 5 αίθουσες συνεδρίων με συνολική χωρητικότητα 350 ατόμων, κατάλληλες για κάθε είδους επαγγελματική και κοινωνική εκδήλωση.
Στο ξενοδοχείο λειτουργούν πέντε πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες, χωρητικότητας 20 έως 280 ατόμων στις οποίες μπορείτε να διεξάγετε κάθε τύπου επαγγελματική συνάντηση, συνέδριο, ημερίδα, συμπόσιο ή συνέντευξη τύπου.
Σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας, ο χώρος εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο Electra Athens είναι ιδανικός για όλα τα είδη επαγγελματικών συναντήσεων.
Το ξενοδοχείο Athens Zafolia αποτελεί την τέλεια επιλογή για επιχειρηματικές ή κοινωνικές συναντήσεις και εκδηλώσεις, που εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας απαιτήσεις.
Οι αίθουσες του Ξενοδοχείου Παρθενών είναι κατάλληλες για επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες, συνέδρια και συμπόσια.
Το Vouliagmeni Suites διαθέτει χώρους που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για την διοργάνωση συνεδρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων χωρητικότητας μέχρι και 200 ατόμων.
Δύο αίθουσες ιδανικές για συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Το ξενοδοχείο The Athens Gate διαθέτει μία συνεδριακή αίθουσα, την αίθουσα «Αδριανός».
Εμφάνιση 11-20 από 22 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο BE A PART
Η Αθήνα - Αττική είναι ιδανικός προορισμός για αποδράσεις…
Λίστα με φορείς του τουρισμού στην Αθήνα και την…
Διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που διοργανώνονται στην Αθήνα και στο…
Η Αθήνα - Αττική αποτελεί έναν σημαντικό ευρωπαϊκό συνεδριακό…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει