Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Συνεδριακές Αίθουσες Ξενοδοχείων

 

Η Αθήνα - Αττική αποτελεί έναν σημαντικό ευρωπαϊκό συνεδριακό προορισμό, ανάμεσα στους 20 πρώτους του κόσμου και με ανοδικές τάσεις.

Όλοι οι φορείς της πολιτείας, του τουριστικού χώρου και της πόλης υποστηρίζουν τη δυνατότητα η Αθήνα να διαπρέψει στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού, εκτιμώντας πως μπορεί να προσφέρει όχι μόνο άψογες μικρές και μεσαίες σε αριθμό συμμετεχόντων διοργανώσεις, αλλά και μεγάλες, ιδιαίτερα με τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου. Παράλληλα η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμιο να προσφέρει πολλά κι ενδιαφέροντα στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, εμπλουτίζοντας την παραμονή των συνέδρων στην πόλη.

Άριστα εξοπλισμένα για συνέδρια και incentives (και) τα ξενοδοχεία της πόλης (www.all-athens-hotels.com) διακρίνονται και πρωτοστατούν στην ποιοτική προσφορά, αφού έχουν εξειδικευθεί πλέον στις ανάγκες μιας ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Για τις συνεδριακές -και όχι μόνο- δυνατότητες του προορισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του επίσημου φορέα συνεδριακού τουρισμού της πόλης (www.athensconventionbureau.gr) ενώ μέσω του www.hapco.gr και www.seoes.gr θα έρθετε σε επαφή με τους επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων και εκθέσεων αντίστοιχα.

Εμφάνιση 1-10 από 22 αποτελέσματα
Οι συνεδριακοί χώροι του πολυτελούς ξενοδοχείου προσφέρονται για συνέδρια, ολιγομελείς ή πολυμελείς επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, σεμινάρια, δεξιώσεις και ιδιωτικά πάρτι.
Ριζικά ανακαινισμένο και εντυπωσιακά σύγχρονο, τόσο σε αισθητική όσο και στον εξοπλισμό του, το Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Το Electra Metropolis είναι η ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση κάθε απαιτητικής κοινωνικής, πολιτικής ή επιχειρηματικής εκδήλωσης. Διαθέτει πέντε κλιματιζόμενες αίθουσες που τις διαπερνά το φυσικό φως και μπορούν να φιλοξενήσουν συναντήσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις από 10 έως 320 άτομα.
Στο ξενοδοχείο The Stanley κατανοούμε τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Παρέχουμε τρεις ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες συνεδριάσεων και επιπλέον τρεις νέες, κατάλληλες για μικρές συγκεντρώσεις και σεμινάρια.
Η πιο καινούρια αίθουσα συνεδρίων στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε στο Arion Athens Hotel το Φεβρουάριο 2017! Πρόκειται για μια υπέροχη καινούρια αίθουσα με φυσικό φωτισμό, σχεδιασμένη με προσοχή, με άριστο εξοπλισμό και υψηλή αισθητική.
Το ξενοδοχείο διαθέτει υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρηματιών με τους χώρους των 1.013 τ.μ. που χωρίζονται σε 10 αίθουσες εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Ballroom των 600 τ.μ.
Oι αίθουσες του Electra Palace Athens ικανοποιούν απόλυτα κάθε απαίτησή σας, οι πέντε κλιματιζόμενοι χώροι για συνέδρια και εκδηλώσεις, τρεις από τους οποίους διαθέτουν φυσικό φωτισμό, μπορούν να ενωθούν, ώστε να διαμορφώσουν μεγαλύτερες αίθουσες και να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα για cocktail ή 250 άτομα σε θεατρική διάταξη.
Στο καταπράσινο προάστιο της Εκάλης, το 5 αστέρων ξενοδοχείο, Life Gallery Athens, προσφέρει την ιδανική πρόταση και για επαγγελματικά, εταιρικά ραντεβού και συναντήσεις εκτός του κέντρου της πόλης, παράλληλα όμως σε κοντινή απόσταση από αυτό.
Το ξενοδοχείο Acropolis Hill, με στρατηγική τοποθεσία σε μια από τις πλέον προνομιούχες περιοχές της Αθήνας, το Λόφο του Φιλοπάππου, διαθέτει άνετους χώρους, ιδανικούς για κάθε είδους εκδηλώσεων και συνεδρίων.
Η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 20-80 ατόμων σχεδιασμένη με ποιότητα και χαρακτήρα, με άρτιο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε τύπου επαγγελματική συνάντηση, συνέδριο, ημερίδα, συμπόσιο ή συνέντευξη τύπου
Εμφάνιση 1-10 από 22 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο BE A PART
Λίστα με φορείς του τουρισμού στην Αθήνα και την…
Η Αθήνα - Αττική είναι ιδανικός προορισμός για αποδράσεις…
Η Αθήνα - Αττική αποτελεί έναν σημαντικό ευρωπαϊκό συνεδριακό…
Διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που διοργανώνονται στην Αθήνα και στο…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει