Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Εμφάνιση 191-200 από 200 αποτελέσματα
Αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στα ξενοδοχεία της Αθήνας με ειδικά πακέτα διαμονής, γαστρονομίας, διασκέδασης, μόδας, περιποίησης.
Με ευφάνταστα κινητά εργαστήρια για παιδιά, την Ακρόπολη φτιαγμένη με Lego, με συζητήσεις για ενήλικες, χαρούμενες μελωδίες και τραγούδια, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις, το Μουσείο Ακρόπολης θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του στις 20, 21, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014.
Πλήθος δράσεων, σε γειτονιές της Αθήνας, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τις 10/12-2014 μέχρι και τις 4/1/2015
Το «Gallery Weekend» είναι μια ξεχωριστή δράση, γιατί προσφέρει στον επισκέπτη τη σπάνια ευκαιρία προσωπικής γνωριμίας και διαλόγου με τον καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω από το έργο.
Φοιτητές των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας συναντιούνται στη Στοά Σπυρομήλιου στο κέντρο της πόλης και δημιουργούν έργα τέχνης σε κοινή θέα.
Ο πιο κομψός ποδηλατικός αγώνας, μετά το Λονδίνο, το Τόκυο και τη Νέα Υόρκη, έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πιο ταιριαστό για τη διοργάνωση νησί, τις αρχοντικές Σπέτσες.
Το «μικρό Παρίσι των Αθηνών 2014» , 100 χρόνια μετά από την έναρξη του 1ο παγκόσμιου πολέμου ανασκαλίζει την belle époque και την αδυναμία της να αποτρέψει τον πόλεμο.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων έγινε 10 ετών και διοργανώνει μια 4ήμερη γιορτή τέχνης, τεχνολογίας και δημιουργικότητας.
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε Σεπτέμβρη το ραντεβού δίνεται σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία ή μνημεία. Φέτος 33 χώροι στην Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική σας περιμένουν με ελεύθερη είσοδο. Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις.
Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έχει οργανώσει για τον φετινό εορτασμό το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, γύρω από τον άξονα "Τα πρόσωπα του Χρόνου".
Εμφάνιση 191-200 από 200 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο CULTURE
Μάθετε για τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τους χώρους πολιτιστικών…
Βρείτε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για όλα τα μουσεία…
Οι αρχαιολογικοί χώροι και οι τόποι ιστορικού ενδιαφέροντος αποτελούν…
CULTURE
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει