Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Εμφάνιση 181-190 από 200 αποτελέσματα
Ο πιο κομψός ποδηλατικός αγώνας, μετά το Λονδίνο, το Τόκυο και τη Νέα Υόρκη, έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πιο ταιριαστό για τη διοργάνωση νησί, τις αρχοντικές Σπέτσες.
Το «μικρό Παρίσι των Αθηνών 2014» , 100 χρόνια μετά από την έναρξη του 1ο παγκόσμιου πολέμου ανασκαλίζει την belle époque και την αδυναμία της να αποτρέψει τον πόλεμο.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων έγινε 10 ετών και διοργανώνει μια 4ήμερη γιορτή τέχνης, τεχνολογίας και δημιουργικότητας.
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε Σεπτέμβρη το ραντεβού δίνεται σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία ή μνημεία. Φέτος 33 χώροι στην Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική σας περιμένουν με ελεύθερη είσοδο. Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις.
Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έχει οργανώσει για τον φετινό εορτασμό το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, γύρω από τον άξονα "Τα πρόσωπα του Χρόνου".
17 συναυλίες με 120 Έλληνες και ξένους διακεκριμένους ερμηνευτές, το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός.
Στις 10 Αυγούστου Αρχαιολογικοί χώροι και Μουσεία μένουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα και υποδέχονται το κοινό με μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.
Γιορτάζει με νέο πρόγραμμα ψηφιακής αποκατάστασης γλυπτών του Παρθενώνα, διευρυμένο ωράριο ως τα μεσάνυχτα και συναυλία.
Μια εμβληματική έκθεση με παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. 378 εκθέματα συνθέτουν το παζλ και αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του θρυλικού "Ναυαγίου των Αντικυθήρων" που χάρισε στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τον περίφημο "Μηχανισμό".
Εμφάνιση 181-190 από 200 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο CULTURE
Βρείτε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για όλα τα μουσεία…
Μάθετε για τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τους χώρους πολιτιστικών…
Οι αρχαιολογικοί χώροι και οι τόποι ιστορικού ενδιαφέροντος αποτελούν…
CULTURE
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει