Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Εμφάνιση 161-170 από 186 αποτελέσματα
Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έχει οργανώσει για τον φετινό εορτασμό το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, γύρω από τον άξονα "Τα πρόσωπα του Χρόνου".
17 συναυλίες με 120 Έλληνες και ξένους διακεκριμένους ερμηνευτές, το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός.
Στις 10 Αυγούστου Αρχαιολογικοί χώροι και Μουσεία μένουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα και υποδέχονται το κοινό με μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.
Γιορτάζει με νέο πρόγραμμα ψηφιακής αποκατάστασης γλυπτών του Παρθενώνα, διευρυμένο ωράριο ως τα μεσάνυχτα και συναυλία.
Μια εμβληματική έκθεση με παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. 378 εκθέματα συνθέτουν το παζλ και αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του θρυλικού "Ναυαγίου των Αντικυθήρων" που χάρισε στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τον περίφημο "Μηχανισμό".
Το Χοροθέατρο "Δώρα Στράτου" είναι το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού και μοναδικό στο είδος του σε ολόκληρο τον κόσμο. Έναρξη 30/05/2012 - Λήξη 23/09/2012
Ένα από τα σπουδαιότερα δημιουργήματα του δυτικού πολιτισμού, ο αριστουργηματικός Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ, παρουσιάζεται στο Ηρώδειο από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, στις 11, 13, 14, 15 Ιουνίου 2014.
Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεάτρου, από τις 6 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2014, στις 21:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σεσ συμπαραγωγή με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας.
Μουσικά σχήματα από 12 χώρες (Ουγγαρία, Ισραήλ, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο και Τουρκία) δίνουν το παρών στην Τεχνόπολη.
Εμφάνιση 161-170 από 186 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο CULTURE
Οι αρχαιολογικοί χώροι και οι τόποι ιστορικού ενδιαφέροντος αποτελούν…
Μάθετε για τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τους χώρους πολιτιστικών…
Βρείτε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για όλα τα μουσεία…
CULTURE
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει