Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Δραστηριότητες

Εμφάνιση 31-40 από 40 αποτελέσματα
Ένα φιλόδοξο, δύσκολο εγχείρημα, με τίτλο «Ζώντας την Αθήνα», ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τo 9o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος, Athens Video Art Festival, έριξε την αυλαία. Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού στήριξε για 3η χρονιά ως χορηγός φιλοξενίας το Φεστιβάλ.
Η ΕΞΑΑΑ προχώρησε με πρωτοβουλία του Προεδρείου της στην διοργάνωση σειράς fam trips προκειμένου αφενός να ενισχύσει την σχέση των ξενοδοχείων - μελών μας με την τουριστική αγορά και αφετέρου να «ανοίξει τον δρόμο» στη βελτίωση της γνώμης των ξένων τουριστικών πρακτόρων για την Αθήνα και τον προορισμό γενικά, η οποία είχε δυσμενώς επηρεαστεί (κυρίως από την εικόνα την οποία μετέδιδαν για την Αθήνα τα ξένα ΜΜΕ).
Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για τη θέση του προορισμού Αθήνα-Αττική στη μεγάλη ρωσική τουριστική αγορά, ολοκληρώθηκε η κοινή συμμετοχή της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α) στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2013.
Με ενθαρρυντικά μηνύματα για τον προορισμό Αθήνας-Αττικής ολοκληρώθηκε η κοινή συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α), και της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) στη μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση ITB που πραγματοποιήθηκε από 6 έως και 10 Μαρτίου στο Βερολίνο.
Καθοδική η πορεία του προορισμού και το 2012. Ελπίδες για σταθεροποίηση το 2013 υπό προϋποθέσεις. Αργοσαρωνικός, το ισχυρό χαρτί της πρωτεύουσας.
ΕΞΑ-Α: Με αισιοδοξία για μια καλύτερη πόλη… Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής έχει δρομολογήσει μια σειρά από δράσεις προς την κατεύθυνση της υποστήριξης των θετικών πρωτοβουλιών για την Αθήνα και τα ξενοδοχεία –μέλη της ΕΞΑ-Α.
Έκτακτη συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΞΑ-Α με τους ξενοδόχους της Νότιας Παραλιακής Ζώνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα “Attica Center” του ξενοδοχείου - μέλους της ΕΞΑ-Α «Best Western Hotel Fenix» στη Γλυφάδα, προκειμένου να δρομολογηθεί μια πιο στενή, αμφίδρομη και σταθερή ενημέρωση για όσα απασχολούν τα ξενοδοχεία της περιοχής και να δρομολογηθούν συγκεκριμένες κοινές και συντονισμένες δράσεις. Στην συνάντηση των ξενοδοχείων της «αθηναϊκής ριβιέρας» -όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουμε να λέμε την παραλιακή ζώνη- συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες ή οι εκπρόσωποι 26 ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή απ’ τον Πειραιά μέχρι την Ανάβυσσο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ενότητα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" στο "ΠΕΔΙΟ ΜΕΛΩΝ"
Πραγματοποιήθηκε η 42η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των ξενοδόχων της Αθήνας – Αττικής την Τετάρτη 30-11-2011 στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne»
Ελπιδοφόρο μήνυμα έστειλε η 41η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των ξενοδόχων της Αθήνας – Αττικής (η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16-11-2010 στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne») προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Συγκεκριμένα μέτρα ελάφρυνσης για τα ξενοδοχεία μέλη της ζήτησε απ' την Κυβέρνηση η ΕΞΑ-Α. Να στηριχθεί ο προορισμός και το θετικό κλίμα προς Ελλάδα στον Αντίποδα της συνεχούς δυσφήμισης της Αθήνας
Εμφάνιση 31-40 από 40 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο ABOUT
Διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας για την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών…
Δείτε ενδιαφέροντα νέα από τα ξενοδοχεία - μέλη της…
Αρχείο με όλα τα Δελτία Τύπου της Ένωσης Ξενοδόχων…
Οργάνωση και Λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει