Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Δραστηριότητες

Εμφάνιση 21-30 από 38 αποτελέσματα
Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι προτάσεις ειδικών σε ενεργειακά θέματα, σε ξενοδόχους που συμμετείχαν μέσω εξειδικευμένου ερωτηματολογίου, στην προσπάθεια καταγραφής της ενεργειακής κλίμακας που βρίσκεται η μονάδα τους.
Τα ταξίδια που διοργανώθηκαν από την ΕΞΑΑΑ σε συνεργασία με τους στρατηγικούς μας συμμάχους και τους λοιπούς συνεργάτες μας του Δικτύου Συνεργιών από τον Μάϊο του 2012 μέχρι σήμερα, εκτιμούμε πως βοήθησαν να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα διαφορετικό και θετικό πλέον κλίμα για την Αθήνα.
Η ημερίδα διοργανώθηκε την Τρίτη 13-5-2014 στο ξενοδοχείο “AIROTEL-STRATOS VASSILIKOS” με την ευκαιρία της συμμετοχής μας της ΕΞΑΑΑ στο πρόγραμμα – έργο με τον τίτλο «Ανάταση του Τουριστικού κλάδου της Αττικής».
Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα και θετικές προοπτικές για την τρέχουσα τουριστική περίοδο ολοκληρώθηκε η κοινή συμμετοχή του Athens Convention & Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων (ACVB) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑ-ΑΑ), στη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB, που πραγματοποιήθηκε στις 5-9 Μαρτίου 2014, στο Βερολίνο.
Η ΕΞΑΑΑ συμμετείχε και φέτος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση FITUR η οποία πραγματοποιήθηκε από 22 – 26 Ιανουαρίου στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Στη FITUR η Αθήνα είχε booth ως συν-εκθέτης του ΕΟΤ και συνεργάστηκε με το Athens Convention & Visitors Bureau.
Η Ένωση (και) αυτή τη χρονιά, ανέλαβε καινούργιους ρόλους, πέραν των γνωστών για ένα συνδικαλιστικό όργανο. Έως και τον Δεκέμβριο του 2013 λοιπόν, εστιάσαμε κυρίως στην προβολή και τη προώθηση του προορισμού και των ξενοδοχείων-μελών στις διεθνείς αγορές, στον αντίποδα της συνεχούς δυσφήμισης της πόλης και της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης που έχει εγκλωβίσει την Αθήνα από το 2008 σε πορεία καθόδου - με στόχο να ανακάμψει η ζήτηση.
Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Αθήνα ως προορισμός που συνδυάζει το αστικό περιβάλλον με το προϊόν “Ήλιος & Θάλασσα” και το νησιωτικό σύμπλεγμα του Αργοσαρωνικού, χαρακτηριστικό που προβάλλεται στοχευμένα πλέον από την ΕΞΑΑ-Α και την ΕΑΤΑ στις δράσεις προώθησης στις αγορές ενδιαφέροντος.
Ένα φιλόδοξο, δύσκολο εγχείρημα, με τίτλο «Ζώντας την Αθήνα», ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τo 9o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος, Athens Video Art Festival, έριξε την αυλαία. Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού στήριξε για 3η χρονιά ως χορηγός φιλοξενίας το Φεστιβάλ.
Η ΕΞΑΑΑ προχώρησε με πρωτοβουλία του Προεδρείου της στην διοργάνωση σειράς fam trips προκειμένου αφενός να ενισχύσει την σχέση των ξενοδοχείων - μελών μας με την τουριστική αγορά και αφετέρου να «ανοίξει τον δρόμο» στη βελτίωση της γνώμης των ξένων τουριστικών πρακτόρων για την Αθήνα και τον προορισμό γενικά, η οποία είχε δυσμενώς επηρεαστεί (κυρίως από την εικόνα την οποία μετέδιδαν για την Αθήνα τα ξένα ΜΜΕ).
Εμφάνιση 21-30 από 38 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο ABOUT
Δείτε τους Απολογισμούς κατ' έτος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής…
Δείτε όλα τα Newsletter της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών -…
Διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας για την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών…
Είστε ξενοδόχος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής? Γίνετε μέλος…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει