Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Δραστηριότητες

Εμφάνιση 11-20 από 36 αποτελέσματα
Ισχυρή δυναμική ως προς το ενδιαφέρον αλλά συγκρατημένη ζήτηση ως προς τις κρατήσεις καταγράφει αυτό το διάστημα στη Γερμανική αγορά η Αθήνα, όπως διαπιστώθηκε από την κοινή, για μία ακόμη χρονιά, συμμετοχή του ACVB, της ΕΑΤΑ και της ΕΞΑΑ-Α στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB 2016 που διοργανώθηκε στις 9-13 Μαρτίου στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων και φορέων του Τουρισμού, τα πρώτα μηνύματα για την περίοδο του 2016, από τη βρετανική αγορά για την Ελλάδα, είναι θετικά, με τον ρυθμό των προκρατήσεων να κινείται με μέση αύξηση της τάξης του 6%.
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά, άμεσα και πρακτικά στην προβολή του αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου, του πλέον σημαντικού και διεθνώς αναγνωρίσιμου αθλητικού γεγονότος της Αττικής, δρομολόγησε από τον Ιούνιο μια σειρά από δράσεις και «εργαλεία» προβολής του, στην υπηρεσία τόσο της φετινής διοργάνωσης όσο και των επόμενων. Σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και λειτουργώντας επικουρικά προς αυτόν, αλλά και με την καθοριστική συμβολή των στρατηγικών μας συμμάχων Marketing Greece και Nelios
Η θεατρική παράσταση «Socrates Now», υποστηρίζεται για 4η συνεχή χρονιά από την Ένωση καθώς κερδίζει το ενδιαφέρον των τουριστών –ενοίκων των ξενοδοχείων και αποτελεί μια επιτυχημένη δραματοποίηση της υπεράσπισης του μεγάλου φιλόσοφου μπροστά στο Αθηναϊκό δικαστήριο όπως καταγράφηκε στο διαχρονικό έργο του Πλάτωνα.
Βραβείο Οικόπολις 2015 απέσπασε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού στην κατηγορία «Εκστρατεία Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης».
Τα στοιχεία κίνησης και απόδοσης που επεξεργάστηκαν η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και η GBR Consulting παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της 45ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης στο ξενοδοχείο Athens Hilton ταυτόχρονα με την «Έρευνα Ικανοποίησης των επισκεπτών της Αθήνας», η οποία συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς και συνεπούς διεξαγωγής της
Η Αθήνα συνεχίζει να εμφανίζει ισχυρή δυναμική στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά, τόσο μεταξύ των παραδοσιακών αγορών, όπως η Γερμανία, όσο και μεταξύ «νέων» αγορών προέλευσης επισκεπτών από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ ο προορισμός, μέσω στοχευμένων δράσεων κερδίζει έδαφος και σε ειδικές κατηγορίες της παγκόσμιας αγοράς, όπως ο τουρισμός Gay & Lesbian.
Η παρουσία της Αθήνας ως συνεκθέτη στο Περίπτερο της Ελλάδας, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών επισκεπτών από τη Βρετανική τουριστική αγορά αλλά και από άλλες μεγάλες αγορές προέλευσης τουριστών του κόσμου.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι προτάσεις ειδικών σε ενεργειακά θέματα, σε ξενοδόχους που συμμετείχαν μέσω εξειδικευμένου ερωτηματολογίου, στην προσπάθεια καταγραφής της ενεργειακής κλίμακας που βρίσκεται η μονάδα τους.
Τα ταξίδια που διοργανώθηκαν από την ΕΞΑΑΑ σε συνεργασία με τους στρατηγικούς μας συμμάχους και τους λοιπούς συνεργάτες μας του Δικτύου Συνεργιών από τον Μάϊο του 2012 μέχρι σήμερα, εκτιμούμε πως βοήθησαν να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα διαφορετικό και θετικό πλέον κλίμα για την Αθήνα.
Εμφάνιση 11-20 από 36 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο ABOUT
Έρευνες της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού…
Δείτε όλα τα Newsletter της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών -…
Είστε ξενοδόχος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής? Γίνετε μέλος…
Οργάνωση και Λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει