Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH

Δραστηριότητες

Εμφάνιση 11-20 από 40 αποτελέσματα
Έργο αξίας 1.208.919 ευρώ από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών -Αττικής και Αργοσαρωνικού - με τη συνεργασία του «Δικτύου Συνεργειών» που δημιούργησε η ΕΞΑΑΑ την περίοδο 2010- 2016.
Η δράση “HotelsGivingforKids” είναι μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων για την προστασία και τη βοήθεια των ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών – προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα μόνα τους.
Το «We do local» και η «ΕΞΑΑΑ» συμφώνησαν για την αμοιβαία συνεργασία τους, με στόχο την αποδοτικότερη διαχείριση των ξενοδοχειακών μονάδων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο συνθήκες προώθησης των ξενοδοχείων στους επισκέπτες, αλλά και δημιουργώντας τουριστικά οφέλη τόσο για τις μονάδες όσο και για τον προορισμό Αθήνα - Αττική & Αργοσαρωνικός.
Ισχυρή δυναμική ως προς το ενδιαφέρον αλλά συγκρατημένη ζήτηση ως προς τις κρατήσεις καταγράφει αυτό το διάστημα στη Γερμανική αγορά η Αθήνα, όπως διαπιστώθηκε από την κοινή, για μία ακόμη χρονιά, συμμετοχή του ACVB, της ΕΑΤΑ και της ΕΞΑΑ-Α στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB 2016 που διοργανώθηκε στις 9-13 Μαρτίου στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων και φορέων του Τουρισμού, τα πρώτα μηνύματα για την περίοδο του 2016, από τη βρετανική αγορά για την Ελλάδα, είναι θετικά, με τον ρυθμό των προκρατήσεων να κινείται με μέση αύξηση της τάξης του 6%.
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά, άμεσα και πρακτικά στην προβολή του αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου, του πλέον σημαντικού και διεθνώς αναγνωρίσιμου αθλητικού γεγονότος της Αττικής, δρομολόγησε από τον Ιούνιο μια σειρά από δράσεις και «εργαλεία» προβολής του, στην υπηρεσία τόσο της φετινής διοργάνωσης όσο και των επόμενων. Σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και λειτουργώντας επικουρικά προς αυτόν, αλλά και με την καθοριστική συμβολή των στρατηγικών μας συμμάχων Marketing Greece και Nelios
Η θεατρική παράσταση «Socrates Now», υποστηρίζεται για 4η συνεχή χρονιά από την Ένωση καθώς κερδίζει το ενδιαφέρον των τουριστών –ενοίκων των ξενοδοχείων και αποτελεί μια επιτυχημένη δραματοποίηση της υπεράσπισης του μεγάλου φιλόσοφου μπροστά στο Αθηναϊκό δικαστήριο όπως καταγράφηκε στο διαχρονικό έργο του Πλάτωνα.
Βραβείο Οικόπολις 2015 απέσπασε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού στην κατηγορία «Εκστρατεία Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης».
Τα στοιχεία κίνησης και απόδοσης που επεξεργάστηκαν η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και η GBR Consulting παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της 45ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης στο ξενοδοχείο Athens Hilton ταυτόχρονα με την «Έρευνα Ικανοποίησης των επισκεπτών της Αθήνας», η οποία συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς και συνεπούς διεξαγωγής της
Εμφάνιση 11-20 από 40 αποτελέσματα
Share:
Επίσης στο ABOUT
Οργάνωση και Λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής…
Δείτε όλα τα Newsletter της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών -…
Διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας για την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών…
Δείτε ενδιαφέροντα νέα από τα ξενοδοχεία - μέλη της…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει