Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Τέχνες στο Ποσειδώνιο - Σπέτσες

 

Τέχνες στο Ποσειδώνιο

Συνεχίζοντας την εξαιρετική συνεργασία της προηγούμενης σεζόν με την Artion Galleries, το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί και φέτος ξεχωριστά έργα σημαντικών καλλιτεχνών στους χώρους του, τα οποία οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά αλλά και να αποκτήσουν. 
 
Γιορτάζοντας 30 χρόνια παρουσίας, η Artion Galleries παρουσιάζει έργα από διάφορους καλλιτέχνες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ οι εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι αφιερωμένες στους καλλιτέχνες Bernard Saint Maxent, Angelo Accardi, Costas Tsoclis και Sotiris Sorogas. Μεταξύ άλλων, στους χώρους του ξενοδοχείου παρουσιάζονται ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης από την εταιρεία Essaim Bruyant καθώς και κοσμήματα του διεθνούς καταξιωμένου καλλιτέχνη “Minas”. 
 
Επίσης, τα μαθήματα τέχνης για παιδιά που ξεκίνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι με επιτυχία, θα συνεχιστούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
 

Ο Κινηματογράφος “Τιτάνια” αναγεννάται

Φέτος, στην οικογένεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου εντάσσεται και η λειτουργία του κινηματογράφου “Τιτάνια”, που μετρά περίπου 70 χρόνια παρουσίας στο νησί των Σπετσών.  Ένα από τα ομορφότερα θερινά σινεμά των ελληνικών νησιών, το “Τιτάνια” έχει αφήσει ιστορία με αναμνήσεις που συνδέονται με τα ανέμελα σπετσιώτικα καλοκαίρια και τα αρώματα από τις γλάστρες των βασιλικών που συνέπαιρναν τους επισκέπτες.
Ο χώρος του κινηματογράφου θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν αγαπημένες τους ταινίες, ενώ θα προσφέρεται και για τη φιλοξενία πολιτιστικών δρώμενων του νησιού, όπως θεματικά Σαββατοκύριακα, παιδικές παραστάσεις και διάφορες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος.
 
Poseidonion Grand Hotel 
Διεύθυνση: Ντάπια, Σπέτσες, 180 50
Τ.: +30 22980 74553
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Εκδηλώσεις
Το Μουσείο Ακρόπολης καλωσορίζει τη θερινή περίοδο λειτουργίας του…
Γενέθλια 70 ετών για PORSCHE και LOTUS στο Ελληνικό…
Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε…
Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ανάδειξη της δύναμης…
CULTURE
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει