Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες απέσπασε το NJV Athens Plaza στα Greek Hospitality Awards 2018

 

Δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Best Greek Business City Hotel & Best Greek Sustainable Hotel απέσπασε το NJV Athens Plaza στα Greek Hospitality Awards 2018

 Βραβείο Silver στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel και βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel απέσπασε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώθηκαν από την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 
 
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.
 
Εκ μέρους του NJV Athens Plaza τα βραβεία παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια κα Αφροδίτη Αρβανίτη η οποία στην ομιλία της μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραλαμβάνουμε 2 βραβεία στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards για το 2018.
Tόσο στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel όσο και στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel. Τα βραβεία αυτά εκτός από υπερηφάνια, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την ίδια στρατηγική η οποία θέλει το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο να αποτελεί πρωτοπόρο στη χάραξη των τάσεων της επόμενης δεκαετίας.
Θέλουμε να διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και εργαζόμαστε σκληρά για να το πετύχουμε.
Παράλληλα, όμως, εργαζόμαστε σκληρά και στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με moto το “ETHOS” και με 3 βασικές αξίες “Caring, Supporting, Realizing“ δίνουμε έμφαση παράλληλα με τους πελάτες μας και στο κοινωνικό σύνολο που μας περιβάλει.
Ευχαριστούμε την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ γι’ αυτή την υπέροχη διοργάνωση και την ευκαιρία που δίνουν στα Ελληνικά Ξενοδοχεία να διακρίνονται». 
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Hotel News
Το “Thalassea”, που βρίσκεται στην Α’ Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε…
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία καλεί τους πολύτιμους επισκέπτες του…
Τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε το ξενοδοχείο…
Η Preferred Hotels & Resorts τίμησαν το ξενοδοχείο NJV…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει