Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

H ΕΞΑΑΑ και το «Δίκτυο Συνεργειών και Συνεργατών» στηρίζουμε και φέτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 

H ΕΞΑΑΑ και το «Δίκτυο Συνεργειών και Συνεργατών» της Ένωσης στηρίζουμε και φέτος  τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή χιλιάδων μαραθωνοδρόμων από όλο τον κόσμο. 

Δείτε όλους τους συνεργάτες ΕΔΩ 

 
Η διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργειών www.athensauthentic.com που δημιούργησε η ΕΞΑΑΑ με την συνεργασία της  εταιρείας NELIOS  για την προβολή του Μαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας και  λοιπών σημαντικών διοργανώσεων στην πόλη, από την 1η Οκτωβρίου 2016 προβάλλει  τα 38 ξενοδοχεία -μέλη μας που συμμετέχουν ως “marathon hotels”  με ειδικές προσφορές και υπηρεσίες  και φιλοξενεί επιπλέον προσφορές, ειδικές εκπτώσεις και εκδηλώσεις  που συγκεντρώσαμε προς τιμήν των μαραθωνοδρόμων και της διοργάνωσης από τις  λοιπές επιχειρήσεις της πόλης, εμπορικά καταστήματα, Μουσεία, Ιδρύματα, χώρους πολιτισμού κ.ά.  που εντάχθηκαν στην προσπάθειά μας. Οι 13 προσφορές περιλαμβάνουν Μουσεία, Wine Bar, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες, spa ενώ ειδικές εκπτώσεις για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους συνοδούς τους προσφέρουν 28 "marathon stores".
 
Η προσπάθεια προβολής του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού επεκτείνεται ξανά και σε ΜΜΕ του εξωτερικού καθώς έχουν και φέτος προσκληθεί  και φιλοξενούνται σε “Marathon Hotel”  ξένοι δημοσιογράφοι – μαραθωνοδρόμοι.
Πιο συγκεκριμένα, με τη συνεργασία του στρατηγικού συνεργάτη μας Marketing Greece, προσκλήθηκαν στην Αθήνα 2  δημοσιογράφοι από την Αυστρία και τις καθημερινές εφημερίδες Kurier και Der Standard, μια δημοσιογράφος από το Γερμανικό περιοδικό ActiveWoman και ένας δημοσιογράφος από το Ηνωμένο Βασίλειο από την εφημερίδα Guardian.
 
Σκοπός του ταξιδιού, είναι να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς οι 3 από τους συμμετέχοντες θα τρέξουν οι ίδιοι στη διαδρομή των 10χλμ, ενώ η δημοσιογράφος από την εφημερίδα Kurier στο Μαραθώνιο δρόμο των 42χλμ. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν σημαντικά πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος, θέλοντας να «γνωρίσουν» την Αθήνα ως City Break προορισμό.
 
Ζήστε την εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου στην Αθήνα 
 
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Δραστηριότητες
Η Ένωση (και) αυτή τη χρονιά, ανέλαβε καινούργιους ρόλους,…
Η ημερίδα διοργανώθηκε την Τρίτη 13-5-2014 στο ξενοδοχείο “AIROTEL-STRATOS…
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής και Αργοσαρωνικού,μετά την…
ΕΞΑ-Α: Με αισιοδοξία για μια καλύτερη πόλη… Η Ένωση…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει