Είσοδος Μελών
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Ανακοίνωση της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου King George από την Eurobank έναντι 43 εκατομμυρίων ευρώ. Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε από κοινού με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Με την παραπάνω εξαγορά σε συνδυασμό με την μακροχρόνια μίσθωση και ριζική ανακατασκευή του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ταμείου πρώην υπαλλήλων της ΑΤΕ, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης  ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας .

Με τις κινήσεις αυτές που αντιπροσωπεύουν επενδύσεις άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσουν άνω των 200 θέσεων εργασίας, ο όμιλος επιβεβαιώνει την διαχρονική εμπιστοσύνη του στον Ελληνικό Τουρισμό αλλά και στη συνεχή πρόοδο της πόλης των Αθηνών.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι και εφεξής τα Ξενοδοχείο King George και Kings Palace  στην Αθήνα.

Add a comment
Επίσης στο Hotel News
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ηγέτης στον τομέα…
Χαρείτε όμορφες στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά σας απολαμβάνοντας…
Το Ciné Titania, ταυτισμένο με τα ανέμελα Σπετσιώτικα καλοκαίρια,…
BEST GREEK CITY LIFESTYLE HOTEL αναδείχτηκε το St. George…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει