Είσοδος Μελών
ENGLISH
Page Tools:

Ανακοίνωση της ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Ξενοδοχείο King George

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ανακοινώνει, σε συνέχεια της από 24/11/2017 ανακοίνωσής της, την ολοκλήρωση της αγοράς του ιστορικού ξενοδοχείου King George από την Eurobank, των κινητών πραγμάτων και σημάτων, έναντι συνολικού τιμήματος 43 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε υπό κοινή δια-χείριση με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Με την ολοκλήρωση της ως άνω αγοράς, σε συνδυασμό με την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε. («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε»), ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης,  ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας, επισφραγίζοντας την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι ενώ λειτουργεί και το Ξενοδοχείο King George, του οποίου η αγορά ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Add a comment
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει