Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Σημαντική διάκριση για το εστιατόριο Première του Athenaeum InterContinental Athens

 
Με εξαίσιες γεύσεις και μοναδικό service, κοιτάζοντας την Αθήνα από ψηλά, το Première, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, διεκδίκησε επάξια τη διάκρισή του στο πλαίσιο του θεσμού των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας “Χρυσοί Σκούφοι” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 26 Φεβρουαρίου.
 
Ο θεσμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια γαστρονομική σκηνή τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.
 
Η δημιουργική κουζίνα του Première κέρδισε έναν Χρυσό Σκούφο για το 2018, επιβεβαιώνοντας ότι το εστιατόριο κατέκτησε ακόμη μία φορά τον χώρο της υψηλής γαστρονομίας.
 
Ο Chef του Première Μιχάλης Νουρλόγλου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εν λόγω διάκριση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το σημείο αναφοράς του εστιατορίου παραμένει η συνεχής προσπάθεια της Ομάδας του Première για τη δημιουργία πραγματικά νόστιμων γευστικών προτάσεων!
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PREMIÈRE
Πολυβραβευμένο για την κουζίνα του από φρέσκα υλικά της Μεσογείου, δια χειρός του ταλαντούχου Chef Μιχάλη Νουρλόγλου, καθώς και μία εντυπωσιακή κάβα κρασιών από την τοπική και διεθνή οινοποιεία, το Première φιγουράρει ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας. Χειμώνα, καλοκαίρι, η Ακρόπολη εισβάλει δραματικά στο εσωτερικό του και αυθεντικά έργα τέχνης όπως ο Kόκκινος Aστός του Γιώργου Λάππα συμπληρώνουν την κλίση του Première για υπεροχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 920 6777 
Add a comment
Share:
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει