Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Holiday Inn Athens - Attica Ave. Airport West, Kαινοτόμο & Επαναστατικό Open Lobby

 

Ανακαινίσαμε τους χώρους υποδοχής του Holiday Inn Athens Attica Ave. Airport West και δημιουργήσαμε το καινοτόμο και επαναστατικό Open Lobby!

Στο Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West δεν σταματάμε ποτέ να σκεφτόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Η επιδίωξή μας να τις ικανοποιούμε στο έπακρο οδήγησε πρόσφατα σε μια ακόμη καινοτομία: το Open Lobby. 
 
Εναν καλαίσθητο χώρο, ανοιχτό στην καλή διάθεση και τη δημιουργικότητα. Εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις της κοινωνικότητας και επικοινωνίας είναι απολύτως συμβατό με τις απαιτήσεις για συνδεσιμότητα και πολυχρηστικότητα.
 
Όποια και αν είναι η φύση ενός ταξιδιού (business ή leisure), όποια και αν είναι η ηλικία σας, εδώ θα φάτε και θα πιείτε όποια στιγμή θέλετε, θα διασκεδάσετε παίζοντας PS ή γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους, θα ενημερωθείτε από το interactive info-stand Monsierge, θα χαλαρώσετε, θα συνδεθείτε στους διαθέσιμους υπολογιστές iMac με εξαιρετικά γρήγορο wifi, θα εργαστείτε αποδοτικά στο υπερσύγχρονο e-bar, και βέβαια, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταβαίνετε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Και αν επιθυμείτε λίγη ιδιωτικότητα, υπάρχει το Pop Up Lounge, με τη μεγάλη οθόνη και τους “ζεστούς” και φιλόξενους καναπέδες του.
 
Η Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ πιστή στις αρχές της για άριστες υπηρεσίες και το πάθος της για τελειότητα συνεχίζει με τον αρχιτέκτονα Χάρη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του, να βελτιώνει τις ξενοδοχειακές της μονάδες, με την ανακαίνιση του συνεδριακού χώρου του Crowne Plaza Athens City Centre. 
 
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Hotel News
H πισίνα του Hilton Αθηνών υποδέχεται το καλοκαίρι με…
Οι εργαζόμενοι του Sofitel Athens Airport υποστηρίζουν δυναμικά την…
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ο ηγέτης στην…
Τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε το ξενοδοχείο…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει