Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Προσφορά αγάπης από τη Grecotel

 
Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσέφερε μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ το μεσημεριανό φαγητό στο Κέντρο Εκπαίδευσης, Στήριξης & Φροντίδας του Παιδιού της ΚΙΒΩΤΟΥ του Κόσμου την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016.
 
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το μεσημεριανό και το επιδόρπιο για 400 παιδιά που απασχολούνται στο συγκεκριμένο κέντρο της ΚΙΒΩΤΟΥ συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγησή τους.  Προσωπικό της Grecotel έφαγε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους παιδαγωγούς τους.
 
Ο κος Ιωάννης Τσίχλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Grecotel, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel το καλύτερο δώρο, καθώς βοηθάμε στη διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε”.
 
Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. 
 
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Από την ίδρυσή του στην Αθήνα το 1998 από τον  ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου δραστηριοποιείται και απευθύνεται κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά είτε από μονογονεϊκές οικογένειες είτε χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη. 
 
Add a comment
Share:
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει