Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Explorer’s Bar, NJV Athens Plaza - «Φθαρτός κόσμος» Πασχάλη Αγγελίδη

 Ο «Φθαρτός κόσμος» του ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη εκτίθεται στο εμβληματικό Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza από την 1η Οκτωβρίου 2018

 
Το Explorer's Bar του NJV Athens Plaza, στηρίζοντας σταθερά τις τέχνες και τον πολιτισμό, φιλοξενεί από την 1η Οκτωβρίου 2018 την έκθεση ζωγραφικής «Φθαρτός κόσμος» του Έλληνα ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη υπό την επιμέλεια της κ. Ειρήνης Βανταράκη.
 
Ο Δρ. Γιάννης Κολοκοτρώνης, Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης, χαρακτηρίζει τα έργα του ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη ως «κλασικές ψυχικές διαταραχές του ανθρώπου. Η εμπειρία που αποκομίζουμε από τους πίνακες του Πασχάλη είναι αποσπασματική και θεατρική. Η τελευταία εκδηλώνεται μέσα από μια εννοιακή αντίληψη που έχει στο μυαλό του για τον σκηνογραφικό χώρο της σύνθεσης, από τον οποίο απουσιάζουν τρικ που θα ενίσχυαν την αίσθηση του μυστηρίου». 
 
Βιογραφικό Πασχάλη Αγγελίδη:
Ο Πασχάλης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη τον Φεβρουάριο του 1955. Σπούδασε διακοσμητική, ελεύθερο σχέδιο και χρώμα στη Θεσσαλονίκη. Μαθήτευσε και εργάστηκε με τον Δημήτρη Σκρέτα στη χαρακτική και μεταλλοπλαστική. Εργάστηκε στο θέατρο ως ζωγράφος σκηνικών και ως σκηνογράφος-ενδυματολόγος. Ζωγραφίζει τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων σε δημόσιους και επώνυμους ιδιωτικούς χώρους. Από το 1989 επέλεξε να ζει μόνιμα στη Μακρινίτσα Πηλίου και στην πόλη του Βόλου. 
Έχει φιλοτεχνήσει εξώφυλλα μουσικών δίσκων και CD, όπως «Η Ελλάδα της Μελίνας» του Σταύρου Ξαρχάκου. Έχει συνεργαστεί με τους ζωγράφους: Άγγελο, Paul Acciari, Zan Paul Cleren, Masasuke Chiba και με τους γλύπτες: Κ. Βαρώτσο, Δ. Φόρτσα, Σ. Γαβαλά. Έχει κάνει εκθέσεις στην Ελλάδα, Αίγυπτο, Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Ολλανδία, Κύπρο και Κίνα.
 
Η έκθεση «Φθαρτός κόσμος» θα διαρκέσει για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2018 στο φιλόξενο χώρο του Explorer's Bar στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου NJV Athens Plaza.
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Εκδηλώσεις
Οι αίθουσες τέχνης σε Αθήνα και Πειραιά, τηρούν κοινό…
Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «Οι…
Τριάντα ακριβώς χρόνια μετά από την πρώτη παγκόσμια εκτέλεση…
Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια…
CULTURE
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει