Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens, μέλους των AccorHotels και AccorInvest, στο Energy Observer

 
 Το Energy Observer, το πρωτοποριακό ερευνητικό σκάφος για τη μελέτη των εφαρμογών της καθαρής ενέργειας που υλοποιείται με την υποστήριξη των AccorInvest και AccorHotels, επισκέφθηκε στις 20 Ιουνίου 2018,  ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens και μέλους του Ομίλου Accor κ. Ευριπίδης Τζήκας σε ειδική ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του πρώτου σκάφους υδρογόνου. Στην ξενάγηση συμμετείχαν στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας.
 
Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens ξεναγήθηκε στους χώρους του ερευνητικού σκάφους και συζήτησε με τα μέλη της αποστολής για τη μέχρι στιγμής πορεία και τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι τους στα ελληνικά ύδατα. «Ο Όμιλός μας είναι κάτι περισσότερο από υποστηρικτής του αυτού του ερευνητικού προγράμματος. Είναι εξερευνητής σε αυτήν την Οδύσσεια στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Τζήκας. «Χάρη στην προνομιακή πρόσβαση σε νέες μορφές τεχνολογίας, ο Όμιλος Accor μπορεί να τις μελετήσει, να τις δοκιμάσει και να τις εφαρμόσει στις ξενοδοχειακές μονάδες του, μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμα σε όλα τα στάδια της λειτουργίας τους, ακόμα και στο στάδιο σχεδιασμού και κατασκευής τους. Είμαστε περήφανοι γιατί η συμμετοχή στο Energy Observer, φέρνει τον Όμιλό μας πιο κοντά στο στόχο τού να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος και στην ενεργειακή μετάβαση».
 
Ο Όμιλος Accor αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην αειφόρο ανάπτυξη για πολλά χρόνια με πρωτοβουλίες όπως το Planet 21, ένα πρόγραμμα αειφορίας που καταδεικνύει τους φιλόδοξους στόχους του για το 2020. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητες: συνεργασία με τους εργαζόμενους, ενεργό συμμετοχή των πελατών του, καινοτομία με τους συνεργάτες του και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. 
 
       
Σχετικά με το Novotel Αθηνών 
Στο Novotel Athenes ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει όπως ονειρεύεται. Μείνετε στην Αθήνα κοντά στο αρχαίο πολιτιστικό επίκεντρο. Μείνετε κοντά σε χώρους τέχνης, διασκέδασης και φαγητού  στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την περιοχή του Κεραμικού - ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Ομονοίας και το σταθμό του Μετρό (Σταθμός Λαρίσης). Χαλαρώστε στο άνετο δωμάτιό σας, στο μπαρ ή στο εστιατόριο. Βουτήξτε στην άνεση του μοναδικού κρεβατιού μας Live N Dream  ή συνδεθείτε με τον κόσμο στο φιλόξενο λόμπι μας. Από το γυμναστήριο στην πισίνα, από τις αίθουσες συνεδριάσεων στο σαλόνι οικογενειακού παιχνιδιού, το έμπειρο προσωπικό μας το όποιο είναι γνωστό για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, είναι πάντα στη διάθεσή σας με απλότητα και κομψότητα. Επίσης, το Novotel δεσμεύεται και στο πλαίσιο του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης του ομίλου Accor, το PLANET 21!  
 
Το Novotel ανά τον κόσμο σας περιμένει στα πάνω από 400 ξενοδοχεία και θέρετρά του σε 61 χώρες στην καρδιά των μεγαλύτερων διεθνών πόλεων, σε περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς και σε τουριστικούς προορισμούς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία Νοvotel : novotel.com ή accorhotels.com
 
Add a comment
Share:
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει