Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Electra Metropolis Hotel

 
 
Το Electra Metropolis είναι η ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση κάθε απαιτητικής κοινωνικής, πολιτικής ή επιχειρηματικής εκδήλωσης.
 
Διαθέτει πέντε κλιματιζόμενες αίθουσες που τις διαπερνά το φυσικό φως και μπορούν να φιλοξενήσουν συναντήσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις από 10 έως 320 άτομα. Όλες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό είναι διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
Ο συνεδριακός χώρος  Τhyme για συνέδρια και εκδηλώσεις μπορεί να φιλοξενήσει άνετα από 15 έως 40 άτομα για τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου, μίας συνάντησης ή για μια πιο private εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens, διαθέτει φυσικό φως και είναι πλήρως κλιματιζόμενος. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με οπτικοακουστικά μέσα (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση.
 
Ο συνεδριακός χώρος Lavender βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens και είναι πλήρως κλιματιζόμενος. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα σε board room style διαθέτει όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και είναι ιδανική για συσκέψεις. Ο χώρος αυτός  διαθέτει σύνδεση Wi-Fi .
 
Στο κάτω επίπεδο του ξενοδοχείου, η αίθουσα Jasmine είναι πλήρως κλιματιζόμενη και προσφέρει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει από 20 έως 70 άτομα, ανάλογα με τη διαμόρφωση της. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση, ενώ διαθέτει το μοναδικό προνόμιο να έχει κομμάτι του αρχαίου Θεμιστόκλειου τοίχους, για μία εκδήλωση με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
 
Ο συνεδριακός χώρος Rosemary, ο οποίος βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens, είναι πλήρως κλιματιζόμενος και διαθέτει φυσικό φως. Επιπλέον, είναι δυνατή η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού του με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει από 20 έως 70 άτομα. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και σύνδεση Wi-Fi, ενώ μπορεί να χωριστεί και σε δυο ξεχωριστές, αυτόνομες αίθουσες.
 
Στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, ο συνεδριακός χώρος Magnolia προσφέρει φυσικό φως και κλιματισμό. Η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού μπορεί να διαμορφωθεί με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε (θεατρικά, κυκλικά, σε σχήμα Π, κλπ.) ενώ η αίθουσα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 25 έως 220 άτομα. Πλήρως εξοπλισμένη με οπτικοακουστικό υλικό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και γρήγορη σύνδεση Wi-Fi, ενώ μπορεί να χωριστεί και σε δυο ξεχωριστές, αυτόνομες αίθουσες.
 
Δείτε περισσότερα: 
 
Tel: +30 214 100 6200
Add a comment
Share:
Επίσης στο Συνεδριακές Αίθουσες Ξενοδοχείων
Δύο αίθουσες ιδανικές για συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Επιλέξτε το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών για το συνέδριο ή…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει