Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Βραβείο "Treasures of Greek Tourism 2017" στον όμιλο Electra Hotels & Resorts

 

Μια ακόμα τιμητική διάκριση προστίθεται στο portfolio του Όμιλου Electra Hotels & Resorts με την απονομή του βραβείου "TREASURES OF GREEK TOURISM", στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από την εταιρεία New Times στην Αθήνα. 

Στόχος  της εκδήλωσης ήταν να επιβραβεύσει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες τουριστικές επιχειρήσεις, που με το έργο τους προωθούν την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας και την αντιμετώπιση της κρίσης. Σε αυτή την τελετή, όπου συμμετείχαν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις του κλάδου, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου Electra Hotels and Resorts Καλλιόπη Καραντεμοίρη, παρέλαβε το βραβείο «Treasures of Greek Tourism 2017». 
 
Από την εποχή που ιδρύθηκε το πρώτο ξενοδοχείο Electra, το 1965, η ιστορία του ομίλου Electra Hotels and Resorts είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με υπηρεσίες ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας στα πέντε ξενοδοχεία του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.
 
Με την τελευταία προσθήκη εδώ και ένα χρόνο του Electra Metropolis Athens, ο όμιλος εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή, προσπαθώντας πάντα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το Electra Metropolis Athens στον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του, κατάφερε εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες και με δεδομένη την αντίστοιχη πορεία των υπολοίπων ξενοδοχείων του ομίλου, δικαιώνει την επιλογή της διοίκησης για μια τόσο μεγάλη επένδυση και ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 
 
Add a comment
Share:
Επίσης στο Hotel News
Στο Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West δεν…
Το Energy Observer, το πρωτοποριακό ερευνητικό σκάφος για τη…
Το “Thalassea”, που βρίσκεται στην Α’ Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε…
Το Hilton Αθηνών θα είναι το επίσημο ξενοδοχείο του…
ABOUT
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει