Είσοδος Μελών
loading
Flag
ENGLISH
Page Tools:

Electra Palace Hotel Athens

 

Χώροι για συνέδρια και εκδηλώσεις
 
Είτε οργανώνετε μια επίσημη εκδήλωση, είτε μια συνέντευξη τύπου, μια επιχειρηματική συνάντηση ή ένα επιστημονικό συνέδριο, είτε απλώς αναζητάτε χώρους κατάλληλους για δεξιώσεις, γαμήλια πάρτι ή επίσημα δείπνα, θα διαπιστώσετε ότι οι αίθουσες του Electra Palace Athens ικανοποιούν απόλυτα κάθε απαίτησή σας: εύκολα προσβάσιμοι με αυτοκίνητο ή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι πέντε κλιματιζόμενοι χώροι για συνέδρια και εκδηλώσεις, τρεις από τους οποίους διαθέτουν φυσικό φωτισμό, μπορούν να ενωθούν, ώστε να διαμορφώσουν μεγαλύτερες αίθουσες και να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα για cocktail ή 250 άτομα σε θεατρική διάταξη.  
 
Οι χώροι για συνέδρια και εκδηλώσεις που διαθέτουμε μπορούν να διαμορφωθούν με όποιον τρόπο θεωρείτε εσείς καταλληλότερο (διάταξη καθιστού γεύματος, σχολική διάταξη, διάταξη σχήματος Π, κλπ.) και διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε (οπτικοακουστικό εξοπλισμό, τηλεοράσεις LCD και συσκευές προβολής, κλπ.) Όσον αφορά το catering για το επίσημο δείπνο που θα παραθέσετε ή για την εκδήλωσή σας, οι σεφ του Electra Palace Athens είναι στη διάθεσή σας: επιλέξτε ένα από τα εκλεκτά μας μενού, ειδικά σχεδιασμένα για εκδηλώσεις ή ζητήστε μας να σας ετοιμάσουμε οτιδήποτε επιθυμείτε. 
 

Alkioni

Στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Electra Palace Athens, ο συνεδριακός χώρος Alkioni προσφέρει φυσικό φως και κλιματισμό. Η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού μπορεί να διαμορφωθεί με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε (θεατρικά, κυκλικά, σε σχήμα Π, κλπ.) ενώ η αίθουσα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 24 έως 100 άτομα. Πλήρως εξοπλισμένη με οπτικοακουστικό υλικό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και σύνδεση Wi-Fi, μπορεί να ενωθεί με την αίθουσα Electra για να φιλοξενήσει ακόμη μεγαλύτερες εκδηλώσεις. 
 

Electra

Ο συνεδριακός χώρος Electra, ο οποίος βρίσκεται στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Electra Palace Athens, είναι πλήρως κλιματιζόμενος και διαθέτει φυσικό φως. Επιπλέον, είναι δυνατή η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού του με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει από 30 έως 90 άτομα. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και σύνδεση Wi-Fi, ενώ μπορεί να ενωθεί με την αίθουσα Alkioni, για να αυξήσει τη χωρητικότητά του, φιλοξενώντας έτσι μεγαλύτερες εκδηλώσεις και συνέδρια. 
 

Alkioni και Electra

Ο συνεδριακός χώρος σε σχήμα Γ δημιουργείται από τον συνδυασμό των χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις “Alkioni” και “Electra” και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα από 50 έως 200 άτομα για τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου, ενός συμποσίου, για την παράθεση δεξίωσης ή χοροεσπερίδας, ή για εκδηλώσεις γάμου στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Electra Palace Athens, διαθέτει φυσικό φως και είναι πλήρως κλιματιζόμενος. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με οπτικοακουστικά μέσα (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση. 
 

Lefkothea

Ο συνεδριακός χώρος Lefkothea βρίσκεται στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Electra Palace Athens, διαθέτει φυσικό φωτισμό και είναι πλήρως κλιματιζόμενος. Μπορεί να φιλοξενήσει από 24 έως 60 άτομα, ανάλογα με τη διάταξη των καθισμάτων (σχήμα Π, θεατρική, κυκλική, κλπ.) και διαθέτει όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις). Ο χώρος αυτός για συνέδρια διαθέτει σύνδεση Wi-Fi . 
 

Ballroom I 

Στο υπόγειο του ξενοδοχείου, η αίθουσα Ballroom Ι είναι πλήρως κλιματιζόμενη και προσφέρει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει από 35 έως 150 άτομα, ανάλογα με τη διαμόρφωση της. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση, ενώ μπορεί να ενωθεί με την αίθουσα Ballroom ΙΙ για να φιλοξενήσει μεγαλύτερα συνέδρια, δεξιώσεις και εκδηλώσεις.
 

Ballroom II

Η αίθουσα Ballroom ΙΙ του Electra Palace Athens βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου και είναι πλήρως κλιματιζόμενη. Μπορεί να φιλοξενήσει από 30 έως 130 άτομα, ανάλογα με τη διαμόρφωση της. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπρόσθετες χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση, ενώ μπορεί να ενωθεί με την αίθουσα Ballroom Ι για να φιλοξενήσει μεγαλύτερες εκδηλώσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις και δεξιώσεις.
 

Αίθουσα Ballroom

Οι δύο αίθουσες Ballroom του Electra Palace Athens μπορούν να συνδεθούν για να σχηματίσουν έναν μεγάλο χώρο συνεδρίων και εκδηλώσεων, που να μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, μεγάλα επίσημα δείπνα και οποιοδήποτε άλλο είδος εκδήλωσης στην καρδιά της Αθήνας. Ανάλογα με τη διαμόρφωσή του, η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα. Όπως όλοι οι χώροι συσκέψεων του ξενοδοχείου μας, διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό (ενδεχόμενες επιπρόσθετες χρεώσεις) και Wi-Fi σύνδεση. 
 
 
 
  

Add a comment
Share:
Επίσης στο Συνεδριακές Αίθουσες Ξενοδοχείων
Το ξενοδοχείο Athens Zafolia αποτελεί την τέλεια επιλογή για…
Σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας, ο χώρος…
Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις συνεδριακές αίθουσες οι οποίες μπορούν…
Εξασφαλίστε την επιτυχία των συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων σας…
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Επιλέξτε περιοχή
Επιλέξτε ξενοδοχείο
Επιλέξτε αστέρια
Επιλέξτε παροχές
ΑΘΗΝΑ - ATHENS
Δείτε τo Λεύκωμα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών σε flip book
THE
ATHENS
INTERACTIVE
MAP
Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα ξενοδοχεία
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ
ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
Μία Ημέρα στην Αθήνα
The great thing about Athens, and Greek culture in general, is that the day is long
ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Τρεις Ημέρες στην Αθήνα, τον Πειραιά & την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Spending three full days is a great way to begin feeling part of the city. The following...
ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Πέντε Ημέρες στην Αθήνα & τον Αργοσαρωνικό
If you have five days to spend, we recommend dedicating your fifth day to the northern suburbs & the Argosaronic Islands.
ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μία Εβδομάδα στην Αθήνα & τα νησιά του Αργοσαρωνικού
You have Athens at your feet for one week. Feel free to explore Athens-Attica region & Argosaronic Islands and discover the secrets of a multidimensional destination
Η ΕΞΑΑΑ στηρίζει